Smile


Man typ sitter här och kollar på disney channel och försöker se bra ut på bild. Tänker bara på min dumma prao på coop i 9 dagar till. Fast iochförsig, får väl kanske jobb när jag blir äldre, kanske tillochmed sommarjobb? Inte för att jag vill ha sommarjobb men. My life's pretty good anyways.
Vill ha ett nytt iphone skal, jag känner för det, ska göra en video nu. PUSS! <3

Lite måndagsmusik


Hon är så JÄVLA bra live, älskar hennes röst.

kvällsångest

Kvällsångest över att det faktiskt är söndag och måndag imorrn -.-


Jag är med på louise och nikis blogg


Känner mig extremt hedrad.. bara de att de är så dåligt skådespeleri, btw jag e hon som ramlar i slutet hihihihi, och tycker att jag har fina ben på den här bilden, och kläder, ooh sexy

Josefin skämmer ut Sverige


Hata vinter.. ibland


Var i stan idag och köpte UGGS, 999kr, behöver ett par bra till vintern, tar foton på dom senare.
Ibland hatar jag faktiskt vintern, haha skitjobbigt.. ska köpa ett par lårhöga skor från scorett sen, dom va skitsnygga, måste haaaaa hihi!

Sitter och lyssnar på min jävla musiksmak man jämt blir mobbad för.. iafff såå ska jag köpa en annan jacka än min boomerang sen, om de blir typ varmare väder typ 5plus elr mer, orkar inte ha boomerangen då. tråkigt inlägg men aja :)

Dagens facelook



Dagens facelook dårå, haha jag gjorde som små pilar vid ögonen, ska nog börja ha de! Det är fint! :)

Hej alla suckers

Ska joina er lite, har haft rätt många bloggar innan. Har en blogg om Miley Cyrus också, men hade tänkt skaffa en till med lite mer av bara mig.

Så joina mig och läs vad jag gör om dagarna.


Tjoo, jag heter Celia och går i 9an, ska snart börja plugga mitt första år på gymnasiet. Min blogg handlar om kläder, vad jag gör, och massa musik och kändisar jag gillar! Adios